Over Kraamzorg Siri

Ik ben Rosaline Siri-Yomo, uw professionele persoonlijke kraamverzorgende voor een leuke, ontspannen en leerzame kraamtijd. Ik ben getrouwd, zelf moeder van 3 kinderen (een meisje en twee jongens) en woonachtig in Zoetermeer.

Ik heb een multiculturele achtergrond en voel me daarom op mijn gemak bij verschillende gezinssituaties en culturen. Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands.              

Een enthousiast, vlotte en ervaren kraamverzorgster die door jaarlijkse bijscholingen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg. Ik ben flexibel en pas mij aan aan de behoeften van het gezin (b.v de zorg voor andere kinderen in het gezin) .

Als een kraamverzorgende ben ik in bezit van een EHBO diploma , branch Diploma kraamverzorgende en borstvoeding certificaat. Ik ben speciaal geschoold in bepaalde technieken om er voor te zorgen dat jij jouw kind zo goed mogelijk begrijpt; draaiend handelen voor rust bij jouw kind, babymassage en babytaal om de signalen van jouw baby beter te herkennen en hiernaar te handelen.

MIJN DOEL
Mijn eind doel is dat u aan het eind van uw kraamweek goed hersteld en goed geïnformeerd bent om de zorg voor uw baby en uw gezin volledig zelf te kunnen voltooien .
“voor een ongeëvenaarde ervaring voor moeder en kind”
KvK-nummer : 85036862